keskiviikko 18. heinäkuuta 2012

Pentu kotona!

Tänään sitten koitti se päivä kun lähdettiin pikkupoika Aramia hakemaan kohti kotia :) Perillä meitä odotti lauma muita koikkereita ja tietenkin Aram! Kirjoiteltiin siinä sitten nimet papereihin ja jutusteltiin vielä pennunhoitoon liittyvistä asioista ja sitten napattiin pentu autoon!

 Matka kesti vajaa kaksi tuntia ja koko matkan pikku A oli tosi hienosti! Nukku suuren osan :) Pysähdyttiin matkalla jaloitteleen kerran :)


Kun päästiin kotiin niin heti kierrettiin piha ja tutkittiin ympäristöä. Sitten tarkistettiin talo. Kun pääsi vesikupille niin ensitöikseen laittoi sinne molemmat etutassunsa ja alkoi kauhomaan :D Uimarimiehiä niinkuin kasvattajakin sanoi :D Hyvähän se kun tykkää vedestä. Ja kun on asutaan vielä järven lähellä niin pääsee sitten uimaan :)Taluttimeen ja pantaan on tutustuttu ja aluks piti rapsuttaa kaulaa kun panta niin kutitti, mutta hyvin jo hihnassa kulkeminen onnistu :) Nyt jaloissa tuhisee onnellinen pieni koohonalku :D Katotaan miten ensimmäinen yö uudessa kodissa menee.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti