sunnuntai 14. huhtikuuta 2013

Match Show Tuulos 14.4.2013

Tänään oltiin siis mätsäröimässä Tuuloksessa :) Aram oli tosi rauhallinen mätsäripaikalla ja harjoiteltiin vähän sekä harjasin turkin siistiksi ennen kun mentiin kehään. Pienten pentujen kehässä meillä oli parina tosi hienosti käyttäytyvä cavalier. Tuomari juoksutti koirat ensin kerran ympäri ja sitten tarkasteli molempia vähän. Aramia tuomari katsoi maassa vaikka olisin ihan hyvin voinut nostaa sen pöydällekin. A ei meinannut olla huomaavinaankaan tuomaritätiä kun oli niin namien lumoissa. Parempi siis jättää namit ensikerralla taskuun tuomarin tarkastellessa. Hyvin kyllä antoi katsoa hampaat, kun näytin tuomarille. Sitten juostiin kolmio, joka kyllä meidän tapauksessa oli hieman mielenkiintoisen muotoinen :D No saatiin sitten loppujen lopuksi sininen nauha käärittynä koirankeksiin, maiskis! :)

Kaikkien sinisten kehässä sujui sitten jo tosi hyvin! Aram ei huomannutkaan muita koiria vaan seistä tönötti niin uskomattoman hienosti! Kierrettiin siinä sitten kierros ympäri ja tuomari pudotti ensimmäisen koiran pois. Siinä vaiheessa olin jo ihan että ohoh! En kovin ehtinyt katsomaan kuinka monta pientä pentua kehässä oli, mutta arviolta 5-6. Sitten taas kehää ympäri ja tuomari alkoi sijoittaa koiria. Hän osoitti vieressämme olevan koiran neljänneksi ja meidät kolmanneksi! Jee! Siitä sitten kipitettiin 3.palkintopaikalle, jossa meitä odotti palkintokassi :D Olin niin tosi ylpeä Aramista! Tuloksemme oli siis pienten pentujen SIN3. Saimme palkinnoiksi ruusukkeen, kaksi luuta, koirankakkapussien pidikkeen ja hienon kynttilälyhdyn :) Toisen luista palkintopoika jo söi, taisi olla hyvää :D Ja ruusuke pääsi ns. palkintoseinälle :)
Kuvia ei valitettavasti ole, sillä ei otettu kameraa mukaan :/ Mutta taidan laittaa tähän muita kivoja kuvia :)2 kommenttia: