lauantai 25. toukokuuta 2013

1.v synttärit!

12.5 vietettiin siis äitienpäivää, mutta myös Aramin 1.v synttäreitä! Aamu alkoi mukavasti nakkikakulla ja lahjoilla. Kakku teki hyvin kauppansa niinkuin kuvista näkyy ja lahjaksi A sai uuden vetonarulelun, niistä se tykkää hurjasti ja myös ison pussillisen kanafileitä, nam nam :)
Aamupäivällä sitten pakkasimme tavarat autoon ja lähdimme huristelemaan isovanhempien luokse. Ensin isäni ja sitten äitini vanhemmille. Siellä Aram sai paljon rapsutuksia ja pääsi ulkoilemaan taas eri seuduille. Muutaman 1.v -kuvankin sain napattua :)

 Ja tässä vielä yksi onnistunut kuva meistä yhdessä :D Niin kamalan nopeasti on tuo pikkumies kasvanut ja paljon ollaan yhdessä jo koettu. En vaihtaisi hetkeäkään! Toivottavasti meillä on edessä vielä paaaaljon lisää koettavaa yhdessä!

2 kommenttia:

  1. Onnea pikkupojalle! :) Teillä on vielä paljon ihanaa koettavaa yhdessä. Mulle muuten tuli mieleen yks juttu... tiiätkö sen, kun joskus omistaja ja koira on niin jotenkin yhteensopivia? Semmonen kunnon parivaljakko! Musta sä oot ihan Aramin näköne ihminen ja ja Aram on aivan sun näköne koira! :D Ymmärrät varmaan, mitä tarkotan ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aram kiittää! :) Ja kyllä, mustakin tuntuu että ollaan tosi samanlaisia, mutta niinhän se taitaakin mennä että omistaja ja koira muistuttaa toisiaan! :)

      Poista