sunnuntai 26. toukokuuta 2013

Ensimmäinen agilitykurssikerta!

9.5 päästiin siis aloittamaan agility ensimmäistä kertaa! Paikalla oli meidän lisäksemme rotutoveri kooikerhondje Tristan, kaksi kääpiovillakoiraa, portugalinvesikoira, sekarotuinen, australianpaimenkoira, samojedi ja belgianpaimenkoira groendael. Valitettavasti kaverimme Peppi-koikkeri ei ollut päässyt paikalle, mutta muuten kaikki olivat koossa :)


Harjoittelimme hyppyestettä targetin eli namialustan kanssa. Nami laitettiin esteen toisella puolella olevalle alustalle ja koira lähetettiin toiselta puolelta estettä, kohti namialustaa. Tämä oli meille tosi helppoa koska Aram on todella namien perään ja oltiin harjoiteltu tätä jo kotona. A singahti heti kuin raketti esteen yli. Sitten otettiin vielä pari toistoa ja mentiin harjoittelemaan putkea.

Putkea me oltiin menty aikaisemmin vain pari kertaa pentutokon yhteydessä. Kokeilin ensin saada Aramia putkeen suoraan, mutta se ei ihan tajunnut että mitä oikein olisi pitänyt tehdä, joten kouluttaja tuli avuksi pitämään Aramia ja minä menin putken toiseen päähän ja sieltähän se sitten hienosti tulla rymisti. Sen jälkeen onnistui hyvin ilman apua. Mentiin pitkää suoraa putkea ja kokeiltiin myös kaarella olevaa putkea. Jotkut koirat olivat vähän vierastaneet tuota tummemman väristä putkea, mutta Aram ei nähnyt siinä minkäänlaista eroa :D Sinne se hienosti vipelsi!

Treenit oli todella mukavat ja tykättiin molemmat ihan hirmuisesti! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti