torstai 30. toukokuuta 2013

Kehäilyä x2

Nyt ollaankin käyty taas lyhyen ajan sisällä kehäilemässä mätsäreissä. Sunnuntaina 19.5 hurautimme Hämeenlinnan linnanpuiston mätsäriin. Siellä Aram pääsikin sitten ensimmäistä kertaa aikuisten joukkoon, pieniin koiriin. Parinamme oli selvästi paljon vanhempi havannankoira(ko?) Meillä meni ihan mukavasti ja Aram käyttäytyi tuomarin käsittelyssä oikein hienosti! Antoi katsoa hampaat ja kaikkea :) Harjoittelu on siis tehnyt hyvää! Saimme sitten sinisen kuten arvelinkin.
Nauhakehässä emme sitten enää pärjänneetkään, mutta ei meitä kuitenkaan ensimmäisinä pudotettu :) Kyllä huomasi, kuinka erilainen taso pienissä koirissa on verrattuna pentuluokkaan. Siellä monet ovat paaaaljon kokeneempia, kun koiratkin ovat vanhempia. Vaikka menestystä ei nyt tullut, ei harmittanut, sillä tapasimme vanhoja tuttuja koikkeri/koiraihmisiä joiden kanssa oli mukava vaihtaa kuulumisia :)

Hämeenlinnassa oli 25-26.päivä oikein mätsäriviikonloppu ja meillä olikin aikomuksena mennä molempina päivinä, mutta jouduimme jättämään lauantain mätsärin väliin, sillä koulutehtävät kutsuivat... Sunnuntaina kuitenkin suuntasimme jälleen mätsäriin. Sieltäkin kotiuduimme tuloksella SIN ei sij, mutta jälleen kokemusta rikkaampina. Aram oli tosi hienosti mätsäripaikalla ja esiintyi hyvin, vaikka lämmin ilma varmasti verotti voimia. Mikä oli toisaalta ehkä ihan hyväkin, kun ei jaksanut sählätä niin paljoa. Kehässä Aram ravasi hienosti ja oli mallikkaasti myös tuomarin tarkastelussa pöydällä. Harmiksemme vain viereisessä kehässä oli juuri nauhakehä käynnissä ja siellä ollut berni tuli ilmeisesti liian lähelle ja Aram ärähti.


 Kuvat  © Johanna Asiala


Pieniä koiria oli ainakin numerosta 300 numeroon 326. Oma numeromme oli 309, joten kyllä siinä sai nauhakehiä hetken odotella. Kehässä olikin sitten aika tungos, kun sinne vihdoin päästiin. Voin sanoa, että meni kyllä aikas hyvin. Aram seisoi hyvin ja ravasi nätisti vierellä eikä juurikaan kiinnittänyt huomiota muihin koiriin. Yhdessä vaiheessa se kyllä alkoi hieman vetämään eteenpäin, mutta rauhoittui onneksi.

Jäimme omien kehien jälkeen vielä seuraamaan BIS-kehän ja sen voittikin tuttu bordercollie, eli voitto meni aivan oikeaan osoitteeseen! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti