tiistai 11. kesäkuuta 2013

Kehätreeniä

Viime lauantaina 8.6 suunnattiin jälleen mätsäriin hakemaan taas vähän lisää kehätreeniä. Osallistuja määrä ei tässä mätsärissä ollut mitenkään melkoinen, joten koko juttu oli ohi hieman yli tunnissa.

Kehässä parinamme oli pk mäyräkoira, joka omaan silmääni näytti todella laiskalta ja perässä vedettävältä. Kierrettiin kehä yhdessä kerran ja sitten oltiin tuomarin tarkastelussa. A oli tosi hienosti, jälleen :) Juostiin kierros, jonka jälkeen tuomari pyysi, josko voisin vain kävellä vähän reippaammin juoksemisen sijasta. Hän  halusi katsoa, kummalla tavalla liikkeet olisivat paremmat. Ero oli kuulemma vain ihan pieni. Koikkeri on kuitenkin juosten esitettävä rotu, joten aiomme jatkaa juoksemista jatkossakin.
Hän tykkäsi kuulemma molemmista koirista, mutta antoi mäyräkoiralle punaisen, meille sininen.

Nauhakehiä ei tarvinnut kauaa odotella. Aram esiityi aivan upeasti nauhakehässä, parhaimmin kuin koskaan ennen tähän mennessä! Tuomari kätteli jatkosta osan porukasta jättäen kehään vain neljä. Aramin, staffin, mäyräkoiran ja kääpiöpinserin. Staffi neljänneksi, Aram kolmanneksi, mäyräkoira toiseksi ja kääpiöpinseri ensimmäiseksi. Huvittavaa tässä kaikessa oli kyllä se, että saimme palkinnoksi kaksi muistitikkua! Kyllä :D Mutta treenaamaanhan me tultiin. Tuloksenamme siis SIN3 ja ensimmäinen sijoitus pienissä koirissa :)

Olin kyllä tosi ylpeä Aramista, joka esiintyi niin upeasti! Kyllä nyt on hyvä jäädä odottelemaan Hämeenlinnan virallista näyttelyä :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti