perjantai 14. kesäkuuta 2013

Torstain aksa

Eilen eli torstaina aksailtiin taas. Onneksi tällä kertaa mukavassa säässä, ei ollut hellettä eikä liian kylmäkään.
Kasattiin tällä kertaa koko puomi kentälle! Jee, olinkin jo sitä odotellut :) Otettiin aluksi alastuloa, eli 2on2off kontaktia. Hyvin meni! Pari kertaa innostuksissaan Aramin peppu lipsahti alastulolta, mutta pääasiassa meni hyvin! Sitten mentiinkin koko puomi. Minä pidin Aramia ja kouluttajamme ripotteli nakkeja puomia pitkin. Aram meni tosi rohkeasti ja innokkaasti :) Kontaktitkin onnistui hyvin! Jee, hieno poika!

Laitettiin kentälle hyppy ja putki peräkkäin. Ei mitään ongelmaa niiden kanssa :D A irtosi tosi hienosti hypyn jälkeen putkelle eikä siinä ohjaajan paljon mitään tarvinnut opastella. Kertakaikkiaan meni aivan mahtavasti! Molemmilta puolilta ohjattuna, lentävällä lähdöllä sekä niin että A odotti hypyn takana. Mentiin myös toisin päin. Eli ensi putki ja sitten hyppy. Se on kyllä vaan niin nopea, että saan tosissani juosta jos meinaan ehtiä putkelta hypylle ennen koiraa :D

Muistuteltiin myös, että miten pussi mennään. Kahdella ensimmäisellä kerralla A meni kyllä pussiin, mutta kääntyi puolesta välistä takaisin, kun ei enää muistanutkaan minne mennä. Otettiin sitten niin, että minä menin pussin päähän ja kouluttaja lähetti A.n matkaan. Ja hienosti ja lujaahan se tuli sitten kun muisti miten homma toimii!

Lopuksi otettiin pituutta, joka oli uusin este meille. Ensin kahdella palalla ja kun alkoi sujua, lisättiin kolmas. Hienosti meni jälleen molemmilta puolilta ohjattuna :)

Tänään muuten ilmestyivät myös Hämeenlinnan näyttelyn aikataulut.
Koikkereita on ilmoitettu 6kpl ja yksi niistä on A ja myös Tristan kaveri on tulossa. Kehässä ennen koikkereita on labradorinnoutajia, englanninspringerspanieleita, fieldspanieleita ja clumberinspanieleita joten emme onneksi joudu lähtemään matkaan kukonlaulun aikaan, näyttelypaikkakin sijaitsee aika lyhyen ajomatkan päässä.
Tuomarinmuutoskin meille tuli. Alunperin koikkerit olisi tuomaroinut Rune Fagerström, mutta muutoksen takia tuomarina onkin nyt Zofia Konderla, Puolasta. Eipä tuo haittaa, pisti vain jännittämään hieman lisää, ainakin tätä omistajaa :D Toinen näyttely ikinä ja heti ulkomaalainen tuomari. No emmeköhän selviä :D

Ja vielä agilitystä, että nyt tuli kyllä aikamoinen agilitykisakuume kun katselin suoraa lähetystä SM-kisoista! Tekisi niin kovasti mieli itsekin kisaamaan, mutta ehei eihän nyt vielä :D emmeköhän me ehdi! Huomenna siellä kisaavatkin koirakerhomme mini-ja maksijoukkueet ja sunnuntaina yksilökisoissa meillä on edustajia joka säkäluokassa :) Paaaljon tsemppiä kaikille sinne!
Ja mitä nyt lähtölistojakin katselin niin oli siellä kyllä huimasti koohoja! ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti