maanantai 23. syyskuuta 2013

Alkeiskurssin viimeinen kerta

Päivitykset laahaavat mukavasti jäljessä, mutta parempi myöhään kuin ei milloinkaan! :) 29.8 oli agilityn alkeiskurssimme viimeinen kerta ja sen kunniaksi väsäsimme 10 esteen radanpätkän, jota oli tarkoitus sitten mennä hiukan kisanomaisesti.

Piirsin muuten ensimmäistä kertaa radan Flexitrackilla ja aikas hyvin onnistui :)


Jokainen meni radan kahteen kertaan ja ensimmäinen oli harjoittelukierros. Aram pysyi tosi upeasti lähdössä kun jätin sen odottamaan ja menin itse renkaan taakse. Ampaistuaan matkaan A sitten kuitenkin ohitti renkaan ja tuli luokseni. Olisi ehkä pitänyt jäädä renkaan eteen ja näyttää se kunnolla :) Pussi on Aramille vielä hiukan vieras este, eikä se siitä ensimmäisellä tai toisella yrittämällä heti läpi mennytkään. Kouluttaja tuli avuksi hieman nostamaan pussin kangasta ja A sujahti hienosti läpi :) Loppu menikin sitten tosi upeasti! Otettiin kuitenkin kolme ensimmäistä estettä uudestaan. Päätin nyt jäädä renkaan eteen ja annoin Aramille lähtöluvan. Ajattelin, että se taitaa ohittaa renkaan taas, joten olin valmiina, mutta A syöksähtikin renkaan läpi ja suoraan pussiin :D Nopeasti meni oppi perille!

Toisella kerralla toinen kouluttajistamme toimi radalla "tuomarina", jotta saataisiin koiria hiukan tottumaan siihen että suoritusta tarkkaillaan. A kulki kuin unelma. Odotti niin hienosti paikallaan ja rengas ja pussikin sujuivat ja vauhti oli kyllä aika mahdoton :D Hieno poika!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti