perjantai 27. syyskuuta 2013

Meillä barffataan!

Aram on syönyt koko ikänsä raakaruokaa, eli barffannut. Tämä ruokintatapa tuli kasvattajalta, sillä myös hän käyttää tätä tapaa kaikille koirilleen pennusta asti. Nyt kun itselläni on koira, joka syö raakaruokaa, ajatus siitä, että ruokkisin koiraani kuivaruoalla tuntuu todella kaukaiselta. Aion ehdottomasti jatkaa barffausta myös tulevien koirieni kohdalla! Se on koiralle luonnollinen ja ainoa oikea ravinto, ilman lisä- ja säilöntäaineita! :) Suosittelen lämpimästi!


"BARF on luonnollisinta mitä voit tarjota koirallesi, eikä koiran ruokkiminen ravinnolla jota sen kuuluisikin syödä, ole koskaan ollut näin mutkatonta.Pysyäkseen terveenä, koira tarvitsee tasapainoisen yhdistelmän lihaa, luita ja sisäelimiä kolmesta eri eläimestä. On myös tärkeää, että omega-3 ja omega-6 -rasvahapot ovat sopivassa suhteessa toisiinsa. Tuotteidemme sisältämät 
raaka-aineet takaavat, että koirasi saa laadukkaiden proteiinien ohella tarpeeksi ravintoaineita, kuten E-vitamiinia, sinkkiä, rasvahappoja, kalsiumia ja fosforia."

Nyt myös teillä on ainutlaatuinen tilaisuus tutustua barffaukseen ja saada ilmainen MUSH B.A.R.F VAISTO-ateria! :)

TÄSTÄ LINKISTÄ pääset lunastamaan oman ilmaisateriasi! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti