perjantai 24. elokuuta 2012

Pitkästä pitkästä aikaa!

Nyt tulee taas postausta pitkästä aikaa! Tosiaankin koulut alkoi ja mulla lukion ensimmäisen vuoden puurtaminen. Joten valitettavasti en ehdi nyt blogia kovin usein kirjoitella, kun opiskelu ja tietenkin Aram vievät suurimman osan vapaa-ajastani. Mutta enköhän kirjoittele vähintään viikonloppuisin!

 
Meillä arki on alkanut hyvin :)
Äiti käyttää Aramin aamulla ulkona ja sitten se jaksaa odotella seuraavaa ulospääsyä. Itse lähden kouluun 8 ja palaan (päivästä riippuen) joko 2 tai 3 jälkeen iltapäivällä. Iskä on onneksi nyt tämän koko loppuvuoden vuorotteluvapaalla joten Aramillakin on seuraa. Yksin olo onnistuu jo hyvin! Isä lähtee aamulla saattamaan pikkuveljeä kouluun ja A viihtyy omassa aitauksessa lelujen kanssa ja useinmiten nukkuu.
Kun tulen kotiin niin lähdetään ulos :) Harmittaa kyllä kun ei nyt opiskeluiden takia voi olla koiran kanssa niin paljoa, mutta onneksi on viikonloput, niin kuin nyt :D
 
 
Viimeviikon lauantaina oltiin illanvietossa tuttujen kanssa ja siellä oli myös koirakavereita. Puolivuotias labbis ja 8.v pienimusterinseisoja :) Hyvin tulivat Aramin kanssa juttuun molemmat koirat. Paistettiin rosvopaistia ja perunoita, nam! Aramkin sai maistaa paistia ja näytti maistuvan!
Käytiin läheisessä rannassa ja Aram menikin kahlaamaan. Vielä ei uskalla kovin pitkälle lähteä kun ei tassut yltä pohjaan :) Heitettiin keppiä sopivan matkan päähän ja hienosti poika haki kepin ja toi rantaan!
 
 
Mitäs muuta me ollaankaan puuhattu, kaikenlaista :) Ollaan harjoteltu maahanmenoa ja muita temppuja kuten pyörimistä! Hienosti menee! Istua osataan jo ja oikeastaan myös tuo maahanmeno, ja parin viikon päästä alkaakin sitten pentukoulu :)
Mutta eipä muuta nyt tällä kertaa. Mulla on nyt kamala nuha... Täytyy toivoa etten tuu kipeeks :(

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti