torstai 20. syyskuuta 2012

Pentukoulu 1/5

Elikkä 4.9 oli meidän eka kerta pentukoulun pyörteissä :D Koulutuksen järjestää Etelä-Hämeen Koirakerho. Liityttiin samalla jäseniksi ja tulevaisuudessa ehkä sitten agitetaankin EHKK.n riveissä :)

Lähdettiin ajelemaan paikanpäälle n. puol 6 illalla. Koulutus alkoi 6 ja paikkana oli Hämeenlinnan kaupunginpuisto.

Iloinen yllätys oli, että samaan ryhmään oli saapunut myös kaksi muutakin koikkeria! Kuitenkin aika harvinainen rotu ja sitten kuitenkin kolmen koiran voimin edustettuna. Nämä koikkerikaverukset olivat 5kk ikäinen uros ja 9kk ikäinen narttu. A tuli tosi hienosti toimeen molempien kanssa ja jutusteltiin.

Kun kaikkien rokotukset oli tarkistettu ja paikalla olijat tarkastettu, muodostimme ringin, jossa jokainen vuorollaan kertoi itsestään ja koirastaan jotakin. Nuorimmat koirat olivat 16-viikkoisia (mukaanlukien Aram) ja vanhemmat lähemmäs vuoden. Rotuja oli edustettuina bichonista tanskandoggiin.

Esittelykierroksen jälkeen alettiin tositoimiin. Harjoiteltiin mm. kontaktia. Teimme myös harjoituksen jossa toisen pennun omistaja tuli tervehtimään Aramia, hienosti poika oli eikä ollut minkäänlaisia ongelmia.
Lisäksi harjoiteltiin toisen koirien ohittamista nätisti! Mahtavasti meni!

Meille molemmille jäi ekasta kurssikerrasta "oikein hyvä maku suuhun" ja kotiläksyksi saatiin tempun opettelu :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti