perjantai 28. syyskuuta 2012

Mökkilauantai

Lauantaina 22.9 pakattiin auto ja suunnattiin kohti Aitoota, kummitätini perheen mökkiä. Tiedossa olisi mukava päivä hyvän seuran, koirien ja ruuan merkeissä.

Perillä meitä odotti kummitätini perheineen ja myös hänen veljensä perhe oli paikalla. Ja varmasti Aramia innokkaasti odottivat kummitätini jackrussel Sulo, ja kummitätini veljen labradorinnoutaja Topi.

Päivästä ei todellakaan puuttunut menoa ja melskettä. Syötiin hyvää ruokaa ja jutusteltiin paljon ja oltiin pihalla ihanassa syyssäässä. Kaikki kolme koiraa uskaltautuivat uimaankin! Hhrrrr! Eniten siellä järvessä kyllä luttasi A. Haki keppiä ja juoksi Sulon perässä rantaa pitkin minkä kerkesi. Viimeksi kun Aram ja Sulo näkivät, oli Aram ihan pieni :D Nyt se oli jo Sulon kokoinen, eli nyt oli Sulollekin jotain vastusta.

Oli kyllä mahtava näky kun kolme koiraa, yksi suuri ja kaksi vähän pienempää kirmasivat pitkin pihaa minkä käpälistään pääsivät. Aram ja Sulo innostuivat painimaan ja tuntui että ne eivät olisi väsyneet sitten millään! Ja kyllä maistui uni automatkalla kotiin ja vielä sen jälkeenkin!

Tässä nyt tulee kuvia koirista :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti