perjantai 5. lokakuuta 2012

Viimeinen pentukoulukerta :(

2.10 oli sitten pentukoulun viimeinen kerta :( nyyh. T'ällä kertaa suunnattiin Hämeenlinnan kaupunkimaisemiin. Ekaksi kokoonnuttiin uimahallin lähellä olevalle nurmikentälle. Aluksi taas esiteltiin temput ja meidän temppu oli tällä kertaa "syliin" eli A hyppäsi syliini :)
Sitten otettiin taas kontaktia ja pujotteluharjoitus, jossa jokainen koiransa kanssa vuorollaan pujotteli muiden koirien välistä. A pysyi tosi rauhallisena vierellä, eikä liiemmin vilkuillut ohittajia. Hyvin meni meilläkin, välillä yritti haistelemaan, mutta muuten hyvin!

Sitten lähettiinkin porukalla tallustelemaan kohti keskustaa ja toria. Jokaisen risteyksen kohdalla pysähdyttiin ja koira vierelle paikoilleen. Ongelmitta sujui! Kaikista koirista taisi olla tosi mielenkiintoisia hajuja ja jokaista kadunkulmaa olisi pitänyt päästä haistelemaan. Saavuttiin sitten torille ja otettiin meistä kaikissa kurssilaisista yhteiskuva torin portailla :D Oli siinä aika työ saada kaikki koirat pysymään paikoillaan samaan aikaan. Toivottavasti kuvat onnistuivat :D

Jatkettiin sitten matkaa ja kierrettiin myös sellaista kautta, jossa kulki portaita joten koirat saivat harjoitella myös niitä.

Saavuttiin sitten takaisin lähtöpaikalle, jossa oli sitten enään jöljellä ns. "kiitospuhe" kouluttajilta. Oli kyllä mahtavaa kun saatiin olla Aramin kanssa mukana niin hienossa jutussa ja huomata kuinka itse edistyi koiran kanssa. Samalla sai seurata muiden koirien kasvua pienistä pennuista vähän isoimmiksi :) Voin kyllä sanoa, että kyllä siinä vähän tippa tuli linssiin, niin mahtavaa oli ollut :) Porukka oli mitä mahtavin ja myös kouluttajat!

Lopuksi sitten koikkerikolmikko: Aram, Tristan ja Peppi pitivät pienen leikkihetken ja painivat oikein kunnolla! Hauskaa oli :D

Hieman haikea, mutta hyvä fiilis jäi! En voi vain sanoin kuvailla kuinka mahtavaa oli! :)) Upea kokemus!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti