sunnuntai 29. heinäkuuta 2012

Kuulumisia

Kuluneiden päivien aikana ollaan taas tutustuttu innolla tähän kummalliseen maailmaan. Käytiin kaupunkireissulla viime torstaina. Oli niin paljon uusia hajuja ja kaikkia vastaantulevia ihmisiä ois pitäny päästä moikkaan. Moni sitten pysähtyikin rapsuttelemaan ja kyselemään rotua :) Eiväthän monet ookkaan tälläsestä rodusta juuri kuulleetkaan :D
Käveltiin kaupungissa ja kateltiin autoja ja busseja. Istuskeltiin penkillä ja seurattiin ihmisvilinää. Kävelykadulla oli suihkulähde ja sinnehän A ois hypänny oitis jos ois vaan päästäny. Rakastaa meinaan vettä :D


Automatkat häkissä ollaan jo tosi hienosti ja tottuneesti. Alkumatkasta kuuluu aina vähän hiljasta vinkunaa, mutta kun kuulee esim. mun äänen niin rauhoittuu kun ollaan matkassa mukana.

Ennen kun mentiin kotiin niin pistäydyttiin vielä Mustissa & Mirrissä. Innolla mennä viipotettiin pitkin lattiaa ja haisteltiin nenä tuhisten muiden koirien jälkiä. Ostettiin vähän ruokaa A.lle ja tehtiin myös löytö, kun bongattiin alennuksessa oleva kevythäkki. Vähän nykyistä pienempi ja sitä on hyvä käyttää nyt pentuaikoina ja pitää autossa. Kun  A kasvaa niin sitten otetaan aiemmin ostettu isompi häkki käyttöön.


Eilen eli lauantaina oltiin taas sosiaalistamisreissulla. Lähdettiin aamupäivästä lasten taidefestivaaleille ja otettiin A mukaan. Sielä oli konsertti menossa joten A sai sitten siihenkin tottua, tietenkin sopivan välimatkan päästä. Tietenkin paikalla oli paljon lapsia ja tulivat innoissaan rapsuttelemaan. Rapsutuksen Aram otti tietenkin oikein mielissään vastaan!


Illalla Hämeenlinnan linnanpuistossa oli kuumailmapallotapahtuma jonne mentiin myös. Käytiin tietenkin välillä kotona. Paikalla lennätettiin myös ohjattavia pieniä lentokoneita jotka pörisivät, mutta A suhtautui niihin tosi hienosti :) Katseli ihmeissään. Yli lensi myös vesitaso-lentokoneita. A loikoili rennosti nurmikolla ja piti silmällä koneita. Ihmisvilinässä ei ollut moksiskaan. Jokainen ihminen joka tuli katsomaan ja rapsuttamaan otettiin hienosti vastaan :) Loppuillasta kuumailmapallot lähtivät lentoon. Lentoon lähteneitä palloja oli tällä kertaa vain kaksi. Kova tuuli ja ukkosta enteilevä lämmin ilma estivät monia lähtemästä matkaan.

Päivän touhuista väsynyt pikkukoira nukkuikin sitten hyvin tyytyväisenä :) 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti