perjantai 13. syyskuuta 2013

Tervakoski KV 25.8.2013

Jospa sitä taas vähän päivittelisi tätä blogiakin :D Tosiaan, ajattelin nyt sitten sepostaa Tervakosken kansainvälisestä koiranäyttelystä, jossa oltiin elokuun lopulla.

Koira- ja ihmismäärä näyttelypaikkalla oli taas ihan hirmuinen ja siellä seassa puikkelehdittiin oman kehämme luokse. Vaikka olimme aika ajoissa, siitä huolimatta kehän laidalle oli saapunut jo tuttuja :) Sinne sitten liityimme koikkerileirin jatkoksi. Koikkereita oli ilmoitettu aika hurja määrä, 15! Ilmakin oli mitä mahtavin, aurinko paistoi pilvettömältä taivaalta, mutta ei kuitenkaan ollut tukalan kuuma.

Junioriluokassa olivat Aramin lisäksi Kaapo ja Luke. Tuttuja molemmat jo ennestään :) Kaikki ravasivat ensin kierroksen ja sitten tuomari Gerda Halff van Boven, Hollannista, otti koirat yksitellen pöydälle tarkastettavaksi. Aramilla oli ravaamisessa hiukan vaikeuksia, sillä se yritti kaahottaa liian innokkaasti eteenpäin, mutta pöydällä se oli tosi hienosti :) ERI.hän sieltä meille tupsahti!

Kilpailuluokassa Aram oli lopulta kakkonen, Kaapo ykkönen ja Luke kolmas. Tuomari sanoi, että tykkäsi enemmän Aramin päästä, mutta hieman liian innokas ravaaminen jätti meidät kakkoseksi. SA.t tuomari jakoi sekä Kaapolle, että meille.

Sitten seurattiin jännittyneinä muiden luokkien arvostelua, kunnes oli PU-kehän vuoro. Kaikki kuusi urosta ravasivat ensin kierroksen ja sitten tuomari alkoi pohtia, mihin järjestykseen koirat laittaisi. Ja niin siinä kävi, että kokeneemmat ja vanhemmat
veivät pidemmän korren ja emme sijoittuneet enää.Arvostelu sopii mielestäni Aramiin todella hyvin :)

Tuomari Gerda Halff van Boven, Hollanti
JUN ERI JUK2 SA
"Lovely type and size. I like his head. Lovely expression. Visible blaze. Well carried ears and earrings. Good lenght of neck. Well angulated in front and behind. Good bone, tailset and moved well with typical tail action. Nice temperament."


Kehän jälkeen, ennen kotiinlähtöä kävimme vielä katsomassa myyntikojuja. Löysin aivan ihanan, valkoisen nahkahihnan, jollaista olen jo pitkään toivonut Aramille näyttelyremmiksi! Sovitimme myös hihnaan sopivia valkoisia puolikurkkareitakin, mutta toinen oli hiukan liian iso ja toinen liian pieni, joten päätimme teettää samanlaisen pannan Aramille sopivaksi :) Panta saapuikin todella nopeasti postissa, jo tiistaina, kun sen sunnuntaina tilasimme! :) Uusia vermeitä päästäänkin sitten kokeilemaan viimeistään spanielierkkarissa lokakuun alussa, ehkä jo tänä sunnuntaina mätsärissä!

Tälle vuodelle ei olekaan sitten tiedossa enää muita näyttelyitä kuin tuo spanielierkkari ja sitten Pohjoismaiden Voittaja -näyttely joulukuussa Helsingissä :)

3 kommenttia:

 1. Ootteko tulossa erkkariin? :-) Maggie on mukana isoissa pennuissa, ja Mindi pääsee ehkä turistiksi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä ollaan tulossa ja ihan kehäänkin asti! :D Siellä sitten nähdään! :)

   Poista
 2. http://jessenelama.blogspot.fi/2013/09/haasteita-pukkaa.html

  Haaste teille :)

  VastaaPoista