lauantai 28. syyskuuta 2013

Ensimmäiset agiepikset

3.9 päätettiin uskaltautua oman kerhon järjestämiin agilityepiksiin, jotka oli tarkoitettu kesän ryhmissä treenanneille. Nämä olivat meille ekat epikset ja voin kyllä sanoa, että kyllä hieman jännitti miten tulee menemään, mutta päätin että jostainhan se on aloitettava :)

Kun päästiin paikalle, menin heti ilmoittamaan meidät mukaan ja hetken päästä alkoikin sitten rataantutustuminen.


Ensimmäisellä radalla Aram varasti lähdöstä ja sujahti ensimmäisen hypyn ohi. Tai olin itse vain liian hidas kun jäin jotain mietiskelemään. Otettiin lähtö uudestaan ja onnistui paljon paremmin. Videolta näkyy kovin huonosti, kun kuvaaja unohti kuvata, mutta A otti kiellon putkelta 4. En kyllä tiedä miksi, koska yleensä se hakee putket todella hyvin. No sujautin Aramin putkeen uudestaan. Ennen muuria oli pientä sähläystä minun osaltani, mutta hienosti A hyppäsi muurin siitä huolimatta.

Hypyltä 11 tuli sitten kielto. Vinot esteet olivat hiukan hankalia. Sen jälkeen A päätti sitten syöksyä putkeen 4 :D Tullessaan putkesta takaisin Aram hyppäsi hypyn 12 väärin päin. Seuraava probleema olikin sitten pussi, jota ei olla kovin paljoa treenattu ja se on vielä vähän vieras. A meni kyllä sisälle, mutta kääntyi sitten takaisin. Yritettiin toisen kerran, samoin tuloksin, joten päätettiin juosta vaan maaliin.

                       

Toisella radalla A päätti jälleen ohittaa ensimmäisen hypyn ja korjasin sen takaakierrolla. Alku lähti tosi hyvin, tosin hypyltä 5 kolahti rima alas. Hypyltä 11 tuli kielto tälläkin radalla. Hypyn 12 jälkeen A meinasi taas yrittää sujahtaa putkeen, mutta sain tilanteen hallintaan, mutta sitten kooho päättikin hypätä hypyn 13 väärin päin. Pussi tuotti taas vaikeuksia. Siitä A meni sekä ensimmäisellä, että toisella kerralla ohi. Radan reunalla ollut kerholaisemme tuli auttamaan ja nosti hiukan pussin kangasta ja A sujahti hienosti läpi ja päästiin maaliin!

Toinen rata nähtävissä TÄÄLTÄ! :)

Radan ihanneaika oli 59s ja hyllytyksestä tuli 10rv.
Ensimmäiseltä radalta tuloksemme oli 55s ja 45rv. Toiselta 1:04s ja 30rv.
Toinen rata meni mielestäni paremmin vaikka yliaikaa tulikin, kun jäimme sähläämään pussille :D

Virheistä huolimatta meillä oli todella hauskaa ja en olisi voinut kuvitellakaan, että Aram olisi mennyt noin hienosti :D Ei edes karannut radalta kesken kaiken, mitä alkuun vähän pelkäsin. Olimme medimöllien toisia, cockerin viedessä voiton. Emmekä edes hävinneet paljoa! :) Palkinnoksi saimme kanakierretikkuja joista A tykkää ihan suunnattomasti! Tästä on todella hyvä jatkaa eteenpäin!

2 kommenttia:

  1. Vau ihan sairaan hyvin! Kandee muuten laitta ratapiirrustuksessa noi hyppyjen numerot sille puolelle estettä, mistä hypätään. :) Koska muuten joutuu arvaamaan onko se suoraan vai takaakiertona

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hahah, kiitämme! :) Ja huomasin muuten tuon saman jutun juuri kun kirjoitin tätä postausta, että on tosiaan hieman epäselvä noin :) Täytyy jatkossa laittaa juurikin sille puolelle mistä hypätään! :)

      Poista