perjantai 15. marraskuuta 2013

Täällä me yhä ollaan!

Kyllä, ollaan edelleen hengissä eikä olla kadottu mihinkään :D Syynä siihen, että blogiin ei ole ilmestynyt uusia juttuja sitten pitkään aikaan on ollut se, että tämän hetkinen jakso lukiossa on jotain aivan kamalaa. Jokaisena päivänä olen kotona vasta neljän aikoihin ja sen jälkeen pitäisi vielä tehdä miljoona asiaa ja päästä joskus nukkumaankin, että jaksaa seuraavan päivän. Voin sanoa, että ylimääräistä aikaa ei vain ole ollut ja asioilla on pakko olla jokin tärkeysjärjestys :)

 Mutta nyt voisin kasata tähän jotakin mistä en ole ehtinyt kertoa :) Spanielierkkari on niistä yksi juttu! Eli 5.10 olimme siis Hyvinkäällä spanielierkkarissa. Sieltä tulimme H:n kanssa takaisin. Tuomarisetä olisi kaivannut Aramille parempaa etulinjaa sekä enemmän eturintaa. Massaakin olisi pitänyt olla enemmän. Huvittavin juttu kyllä löytyy arvostelun lopusta: "A little bit too active" Jaahas :D Mutta tästä tuomarista kyllä huomasi, että hän odotti nuorenkin koiran olevan jo valmis.


Lokakuun alussa päästiinkin sitten taas aksaamaan pitkästä aikaa, kun syyskausi alkoi. Tässä muutama ratapiirros joita mentiin yhdellä kerralla. En nyt sen enempää ala niistä kertoilemaan. Mutta ollaan me kyllä edistytty! Kepit on alkanut sujumaan tosi reippaasti ja hyvin, muistaakseni joka kerta ollaan niitä taidettu treenata. Myös omat ohjauskuviot on alkanut sujumaan :D
Mitään muuta erikoista ei olekaan sitten tapahtunut. Pohjoismaiden voittaja -näyttely Helsingissä onkin sitten vuoden viimeinen näyttely meidän osalta. Ja sekin on enää kuukauden päässä!
Olen tosi pahoillani pitkästä tauosta ja siitä, että tekstistä tuli varmasti tosi töksähtelevää. Täytyy yrittää jatkossa kirjoittaa taas useammin, ettei tulisi näin pitkiä taukoja! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti